Nike træder ind i Metaverset med opkøb af RTFKT Studios

Nike træder ind i Metaverset med opkøb af RTFKT Studios

Der skulle ikke gå længe siden adidas meddelte, at de officielt ville indtræde i Metaverset med opkøb af virtuelt land samt NFT samarbejder med bl.a. Bored Ape Yacht Club, før Nike var klar med deres modsvar. 

For den 13. december annoncerede Nike opkøbet af RTFKT Studios, et førende brand indenfor NFT og Metaverse teknologi, grundlagt i 2020 af Benoit Pagotto, Chris Le og Steven Vasilev, der udnytter banebrydende innovation til at levere NFT samleobjekter, der kombinerer kultur og spil.

CEO for Nike, John Donahoe, udtaler i forlængelse af købet: “Dette opkøb er endnu et skridt, der accelererer Nikes digitale transformation og giver os mulighed for at tjene atleter og skabere i krydsfeltet mellem sport, kreativitet, spil og kultur. Vi erhverver et meget talentfulde team af skabere med et autentisk brand. Vores plan er at investere i RTFKT-brandet, tjene og udvikle deres innovative og kreative fællesskab og udvide Nikes digitale fodaftryk og muligheder.” 

Det er endnu uvist, hvad planerne for samarbejdet helt konkret indebærer. Men til udmeldingen omkring købet fulgte en kort Twitter video, som viser en person holde henholdsvis digitale sneakers fra både RTFKT og Nike i hånden.

Relaterede artikler