Alt du skal vide om den digitale verden

Bliv en del af Metaverse

Er jeres virksomhed klar til Metaverse Marketing?

Metaverse Marketing Cases

Brands som allerede er i Metaverset

Følg i fodsporene af en lang række prominente brands og virksomheder, som allerede har gjort deres indtog i “The Metaverse”.

Meta / Facebook
Budweiser
Epic Games / Fortnite
Coca Cola
Microsoft

FAQ omkring Metaverset

Hvad er Metaverse?
Metaverse er en virtuel verden til projekter og demoer af nye applikationer og tjenester, som er bygget oven på Ethereum blockchain. Metaverse tilbyder en række funktioner, der gør det nemt at bygge distribuerede applikationer (DApps) med smarte kontrakter. Det kan bruges som en udveksling for digitale aktiver, såsom tokens eller data. Det giver også mulighed for at skabe virtuelle varer som avatarer eller aktiver i spillet, som derefter kan sælges til andre spillere gennem smarte kontrakter
Hvad kan man i Metaverset?
Selvom Metaverset kan virke som en verden af science fiction, så vil det være muligt at udføre dagligdags aktiviteter så som at shoppe, prøve tøj, gå i biografen, rejse, deltage i virtuelle koncerter og meget mere. Men Metaverset rummer ikke kun et personligt plan. Det vil også blive en del af erhvervslivet, hvor vores arbejdsgange og måde vi arbejder på, vil ændre sig markant. Allerede nu forventes det at vi siger farvel til det klassiske 2D videoopkald, når vi afholder møder over internettet. Metaverset vil højest sandsynligt tilbyde et nyt indkaldsformat, hvor deltagerne er virtuelt tilstede i 3D på mødet. Det virtuelle univers vil ligeledes være oplagt i industrien, hvor alle slags maskiner og systemer kan testes gennem det digitale univers. Det vil være med til at lette opdagelsen af mulige fejl og forbedringer, før de udføres i et fysisk miljø.
Eksempler på eksisterende Metaverses
Mark Zuckerberg, CEO for Meta (tidligere Facebook), er blevet fanebærer for udbredelsen af det virtuelle Metaverse univers, hvor især præsentationen af deres navneændring af hovedselskabet bag Facebook, har været med til at accelerere denne rolle. Men Zuckerberg og Meta er langt fra den eneste virksomhed, som allerede har taget de første skridt mod Metaverset. Flere virksomheder har allerede præsenteret en lang række initiativer over de sidste par år, for at fremme denne teknologi. Det gælder blandt Playstations VR-briller, Oculus, samt Epic Games og deres Fortnite for blot at nævne nogle enkelte. Men dagligt møder vi flere fremtrædende personligheder, der erklærer deres interesse for Metaverset – senest var det stifteren af Twitter, Jack Dorsey, som meldte ud, at han træder tilbage som chef for Twitter for at fokusere mere på Blockchain teknologien. Dette bliver igennem hans anden virksomhed, Square, som ligeledes har meldt ud, at de ændrer navn til “Block”.